Kaikkiin
tarpeisiin

Huolehdimme henkilökuntasi ruokailusta ja varmistamme, että teet vaikutuksen myös osastotarjoiluillasi. Messukeskuksen uudistuneesta ravintolatarjoomasta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! 

Vinkki: muista tilata lounasliput ennakkoon!

Näytteilleasettajien tilaukset

Digitaaliset tuotelippuratkaisut

Ennakkoon tilatut digitaaliset tuotelippuratkaisut ovat saatavilla yritysasiakkaille ja ne oikeuttavat ruoka- ja/tai juomatuotteisiin NoHo Partnersin ravintoloissa. 

Kaksi erilaista lippuratkaisua: 

1. Tuotelippu 

Tuotelippu on kertakäyttöinen lippu, joka on voimassa määritellyssä sijainnissa voimassaoloajan mukaisesti (esimerkiksi: lounas ravintolassa X). Asiakas tilaa tuoteliput ennakkoon, jonka jälkeen ne toimitetaan asiakkaan sähköpostiin jaettavaksi. Tuoteliput lunastetaan kassalla QR-koodin avulla.
Liput laskutetaan käytön mukaan yritystilin kautta, verkkomaksulla maksettaessa veloitus ostohetkellä.

2. Arvolippu 

Arvolippu toimii maksuvälineenä määrätyissä toimipisteissä tietyllä aikavälillä. Lippua voi käyttää sen arvon edestä. Arvoliput toimitetaan asiakkaan sähköpostiin ja se lunastetaan kassalla QR-koodin avulla.
Liput laskutetaan käytön mukaan yritystilin kautta, verkkomaksulla maksettaessa veloitus ostohetkellä.

Lippujen tilaaminen yritystilin kautta 

Asiakkaalla tulee olla yritystili, jonka kautta hän pääsee valitsemaan haluamansa lippupaketin tuotteet sekä pakettien määrän. Yritystili mahdollistaa myös laajemman palveluvalikoiman käytön (esim. tilaukset ennakkoon messuosastolle).
Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen, jossa on linkki tuotelipun käyttöönottoon sekä sen jakamiseen. Yritystililtä tilatut liput laskutetaan toteuman mukaan. Laskutusaika on 14 päivää laskun
muodostumisesta, laskutuslisä 15,00€.

Ennakkotarjoilut messuständeille 

Asiakas pääsee tekemään ennakkotarjoilujen tilaukset yritystilinsä kautta. Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen tilatuista tuotteista, ja ne toimitetaan sovittuna ajankohtana tilauksessa ilmoitettuun sijaintiin.
Tarjoilut laskutetaan tilatun mukaan. Yritystilille kirjautumisen ja tilaamisen myötä tilaaja saa käyttöönsä
voimassa olevat laskutusoikeudet. Tilauksen laskutusaika on 14 päivää laskun muodostumisesta, laskutuslisä 15,00€.

Tuotelippujen tilaaminen verkkomaksu

Tuoteliput maksetaan kokonaisuudessaan ennakkoon verkkomaksun avulla. Tilauksen yhteydessä asiakas pääsee valitsemaan haluamansa lippupaketin tuotteet sekä pakettien määrän. Vahvistuksen jälkeen tilaus veloitetaan. Asiakas saa tilausvahvistuksen, jossa on linkki tuotelipun käyttöönottoon tai sen jakamiseen.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana
tiliotteella tai korttilaskulla ja toimii maksun välittäjänä kauppiaalle

Lippupaketteja ei voi muokata tilauksen jälkeen

Lippuja ei voida muuttaa rahaksi eikä jäljelle jäävää arvoa palauteta. Käytettyä tai vanhentunutta lippua ei ole mahdollista käyttää myöhemmin uudelleen. Jos tuotelippua ei näy, päivitäthän palvelumme sivut.

Tuotelippujen jakaminen / lähettäminen

Asiakas voi jakaa kutsupalvelun linkin tai suorakutsua käyttäjiä tuotelippujen omistajiksi.

Varauslinkki = Käyttäjä “korvamerkitsee” omalla sähköpostiosoitteellaan yhden lippupaketin (1 lippupaketti / osoite).

Tuotelippujen suora lähetys = Tilaaja voi lähettää liput suoraan käyttäjille joko tekstisyötön (max 100 kpl) tai CSV-tiedoston pohjalta (max 5000 kpl)

Tuotelippuja voi varata 1 kpl / sähköpostiosoite / tuotelipputilaus. Käyttäjä voi saada tuotelippuja useammasta tilauksesta.
Lipun varaamisen jälkeen käyttäjä saa linkin omaan lippunäkymäänsä, josta lippuja aktivoidaan ja käytetään kassalla ostotilanteessa.
Digitaalisten tuotelippujen ja ennakkotilausten tilaamiseen sekä yritystilin käyttämisen toimitusehdot

Digitaalisten tuotelippujen ja ennakkotilausten tilaamiseen sekä yritystilin käyttämisen toimitusehdot www.noho.fi/shop-palveluehdot/

Digitaaliset tuotelippuratkaisut